«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αποβληθεί αν συμβεί το παραμικρό στην Κροατία!»

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αποβληθεί αν συμβεί το παραμικρό στην Κροατία!»
Photo Credits: INTIME

Η UEFA έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης πάνω στο θέμα των χούλιγκανς της Ντινάμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα αποβληθεί από την Ευρώπη, υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά..» γράφει η κροατική ιστοσελίδα «Jutarnji».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την κροατική ομάδα ότι δεν σκοπεύει να την αποβάλει άμεσα, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη, αλλά θα της δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Από την άλλη η UEFA ξεκαθάρισε στον κροατικό σύλλογο πως αν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Μάξιμιρ υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο ή κάποιο ρατσιστικό πανό ή σύνθημα τότε θα επιβληθεί αποκλεισμός.

Η UEFA έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης πάνω στο θέμα των χούλιγκαν της Ντινάμο. Παρότι έχουν πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε αιματηρά επεισόδια και δεν κρύβουν ότι είναι νεοναζί και ρατσιστές η Ομοσπονδία δεν έχει αντιδράσει με πυγμή. Είναι ξεκάθαρο πως η Ντινάμο έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να μην χρειαστεί να δολοφονηθεί ένας άνθρωπος για να φτάσουμε στο σημείο της προειδοποίησης αποκλεισμού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X