Οργισμένος Τσατάλης με τη σπέκουλα για τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν υπήρχε κανένα ραντεβού, δείξτε λίγη ντροπή οι επαγγελματίες ψεύτες»

Οργισμένος Τσατάλης με τη σπέκουλα για τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια:  «Δεν υπήρχε κανένα ραντεβού, δείξτε λίγη ντροπή οι επαγγελματίες ψεύτες»
Photo Credits: INTIME

Άστραψε και βρόντηξε ο Τάσος Τσατάλης με τη σπέκουλα περί ραντεβού για τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Τάσος Τσατάλης σε ανάρτησή του στο Facebook με τα fake news περί ραντεβού των Κροατών με φίλους της ΑΕΚ και όλη τη σπέκουλα που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες μετά τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Δυστυχώς σε αυτές τις τραγικές ώρες που περνάμε, πρέπει να έχουμε στον νου μας και την προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας μιας εικόνα ανύπαρκτης. Κανένα «ραντεβού» δεν υπήρχε, εκτός από αυτό ανάμεσα στους Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους, για να συντονιστούν και να συντελέσουν από κοινού το εκ προμελέτης έγκλημα τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Δυστυχώς σε αυτές τις τραγικές ώρες που περνάμε, πρέπει να έχουμε στον νου μας και την προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας μιας εικόνα ανύπαρκτης. Κανένα «ραντεβού» δεν υπήρχε, εκτός από αυτό ανάμεσα στους Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους, για να συντονιστούν και να συντελέσουν από κοινού το εκ προμελέτης έγκλημα τους. Στον χώρο πέριξ του Σπιτιού μας, όπως συμβαίνει κάθε μέρα και ειδικά πριν από σημαντικούς αγώνες, υπήρχαν ΑΕΚτζήδες που έπιναν τον καφέ τους στα γύρω μαγαζιά. Νέοι, μεγαλύτεροι, οικογένειες… Προσωπικά έφυγα από το γήπεδο στις 21.30 κι έχω πλήρη εικόνα του συνηθισμένου του σκηνικού. Κι επίσης και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχει οποιοδήποτε «ραντεβού» κι επί ένα δεκάλεπτο περίπου οι εγκληματίες επιδρομείς να καταδιώκουν και να χτυπάνε κόσμο που ήταν αιφνιδιασμένοι, ανοργάνωτοι και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν καν τι συνέβαινε. Λίγο ντροπή έστω και τώρα δείξτε οι επαγγελματίες ψεύτες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X