Ψάχνει το… ξεμπούκωμα η 4η καλύτερη επίθεση της Γ’ εθνικής

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dacol bresevic platellasΣτα 27 γκολ έχει φτάσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής σε 11 αγωνιστικές και έχει την 4η καλύτερη επίθεση, με την Λάρισα πρώτη με 42 σε 12 ματς, τον Διγενή Λακκώματος με 31 τέρματα σε 12 παιχνίδια και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης τρίτο με 29 γκολ σε 12 αγώνες.

Οι «κιτρινόμαυροι» στα τελευταία παιχνίδια και μετά την επτάρα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα δυσκολεύτηκαν επιθετικά (εκτός του αγώνα με την Κηφισιά και το 4-2), σκοράροντας ένα γκολ στο Μενίδι, ένα με τον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ, δύο με τον Ηρόδοτο και το Αιγάλεω, ενώ ήταν «άσφαιροι» με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Περαμαϊκό το… ξεμπούκωμα της επίθεσης και θα στηρίξει πολλά πάνω στο φορμάρισμα του Μπρέσεβιτς, ενώ περιμένει πολλά και από Ντακόλ – Πλατέλλα που δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X