Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Οκτώ τραυματίες και 96 προσαγωγές (VIDEO)

Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Οκτώ τραυματίες και 96 προσαγωγές (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την τελευταία του πνοή άφησε, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, 22χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, 22χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ χθες Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα μικρό κορίτσι μόλις 12 ετών που δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι.

Από την αστυνομία έγιναν 96 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι το σκηνικό του τρόμου στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, από απίστευτης έντασης επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν οδικώς στην Αθήνα.

Παρά το γεγονός ότι η UEFA απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών και στα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ με την πρωταθλήτρια Κροατίας, περισσότερα από 150 άτομα έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας με αυτοκινητοπομπή οδικώς από το Ζάγκρεμπ και πήγαν έξω από την OPAP Arena, ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί συγκρούστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ έκαναν επιδρομή ακόμη και σε απλό κόσμο και οικογένειες με παιδιά. Γενικά όσοι βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο δέχθηκαν τη μήνη των χούλιγκαν της κροατικής ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν μεγάλες φθορές τόσο σε τζάμια του γηπέδου, όσο και στον ατσάλινο δικέφαλο αετό που κοσμεί τον χώρο έξω από την OPAP Arena.


Ορισμένοι οπαδοί της Ντιναμό επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά την επιδρομή υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X