Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν ντου, τραυματίες και μεγάλη ένταση! (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν ντου, τραυματίες και μεγάλη ένταση! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένταση και σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στη Νέα Φιλαδέλφεια με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παρά την σαφέστατη οδηγία να μην έρθουν στην Ελλάδα για το ματς με την ΑΕΚ, βρέθηκαν στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την κροατική πρωτεύουσα, βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και τραμπούκιζαν σε όποιον ήταν εκεί. Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με την αστυνομία να επεμβαίνει στο περιστατικό με σχετική καθυστέρηση και να συλλαμβάνεται απροετοίμαστη. Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο βρίσκοντας, ωστόσο, τις πόρτες κλειστές.

Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν σοβαρά τραυματία από αιχμηρό αντικείμενο που παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε την αυτοκινητοπορεία των φίλων της Ντιναμό νωρίς το απόγευμα:

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X