«Πάτησε» Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μοντόγια

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μοντόγια
Photo Credits: INTIME

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφτασε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) για λογαριασμό του Άρη ο Μάρτιν Μοντόγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφτασε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) για λογαριασμό του Άρη ο Μάρτιν Μοντόγια. Ο 32χρονος Ισπανός πλάγιος αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα σε Μπαρτσελόνα,  Βαλένθια και Μπράιτον, αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για τους «κίτρινους» από την Μπέτις, έπειτα από τον Λορέν Μορόν.

Ο Μοντόγια θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. Ο μέχρι πρότινος σύλλογός του, η Μπέτις, θα καλύψει μάλιστα ένα μέρος του συμβολαίου για τον τελευταίο χρόνο συνεργασίας που είχε μαζί του.

Ο Μοντόγια θα τεθεί στη διάθεση του Απόστολου Τερζή και πιθανότατα θα είναι μία από τις δυο αλλαγές που δικαιούνται να κάνουν οι σύλλογοι μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Η έλευση του Μοντόγια ανοίγει το δρόμο για την παραχώρηση του Σαλέμ Εμπακατά στην Γκαζιάντεπσπορ ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον Άρη σε ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο: Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι Θεσσαλονικείς ρώτησαν την Τραμπζονσπόρ για τον Μανώλη Σιώπη, με την προ διετίας πρωταθλήτρια Τουρκίας να βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Έλληνα αμυντικού χαφ με τον Λουίς Πάλμα.

Από την πλευρά του Άρη, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X