Ντόναλντ Τραμπ: Επίθεση στη Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό των ΗΠΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Επίθεση στη Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ πήρε «εκδίκηση» από την Μέγκαν Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι της στο Μουντιάλ Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, στην «θρύλο» του γυναικείου ποδοσφαίρου, Μέγκαν Ραπίνο.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό του δίκτυο, «Truuth Social», τη «ζωντανή θρύλο» του ποδοσφαίρου γυναικών, Μέγκαν Ραπίνο, που έχασε πέναλτι, στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στη Σουηδία, με συνέπεια τον αποκλεισμό των ΗΠΑ (5-4πεν./0-0τελ.) στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Με τον Ντόναλντ Τραμπ να κοινοποιεί ένα μήνυμα με γεύση εκδίκησης απέναντι στην Ραπίνο, αφού η αρχηγός των ΗΠΑ ήταν πάντα επικριτική εναντίον της κυβέρνησης του. Μάλιστα, το 2019, η εθνική ομάδα αρνήθηκε να κάνει την καθιερωμένη επίσκεψη των πρωταθλητών στον Λευκό Οίκο.

«Η «σοκαριστική και εντελώς απροσδόκητη ήττα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ από τη Σουηδία είναι εντελώς εμβληματική του τι συμβαίνει στο μεγάλο έθνος μας υπό τον Τζο Μπάιντεν. Πολλές από τις παίκτριές μας ήταν ανοιχτά εχθρικές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καμία άλλη χώρα δεν συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ωραία σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πάνε στην κόλαση!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X