Μπερνάρ: «Πρόκληση η Μαρσέιγ – Τέτοιες προκρίσεις θέλει το Champions League»

Μπερνάρ: «Πρόκληση η Μαρσέιγ – Τέτοιες προκρίσεις θέλει το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βελτιωμένος καλείται να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός για να αποκλείσει τη Μαρσέιγ, όπως τόνισε ο Μπερνάρ.

Χρήσιμα μαθήματα πήρε ο Παναθηναϊκός από τα παιχνίδια με την Ντνίπρο και πλέον κόντρα στη Μαρσέιγ πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος και να παλέψει για την πρόκριση, σύμφωνα με τον Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για την πρόκριση επί των Ουκρανών και την πρόκληση της ομάδας της Μασσαλίας.

Αναλυτικά:

Για την αντίδραση της Ντνίπρο μετά το 1-0: «Ήταν ένα επικίνδυνο ματς από την αρχή. Κανένας δεν πρέπει να υποτιμά την Ντνίπρο. Για να είμαστε ρεαλιστές, σημασία έχει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και η πρόκριση. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε και κάναμε το επόμενο βήμα στη διοργάνωση. Είμαστε στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίσουμε και έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε».

Για το αν αγχώθηκε για την πρόκριση: «Όχι, δεν φοβάμαι. Δεν παίζω με τέτοια λογική. Δεν με ανησυχεί κανένας αντίπαλος, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, ξέρω τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα, με την Ντνίπρο ρισκάραμε γιατί χαλαρώσαμε για λίγο, αλλά θα το διορθώσουμε. Μόλις δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, αντιδράσαμε και δεν αφήσαμε να πετύχουν κάτι περισσότερο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και προκριθήκαμε».

Για το αν το μπλακάουτ κόντρα στην Ντνίπρο μπορεί να ωφελήσει την ομάδα: «Ο τρόπους που εξελίχθηκε το ματς, που βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ, ενώ είχαμε προηγηθεί, οι αντιδράσεις μας, όλα αυτά είναι ένα μάθημα για εμάς. Συμμετέχουμε σε μία διοργάνωση που δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις ούτε για λίγο, ακόμα κι αν φαίνεται να ελέγχεις τα πάντα».

Αν σκέφτονταν ήδη τη Μαρσέιγ: «Ας μην ξεχνάμε πως ήταν το μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι μας. Κάποιες καταστάσεις είναι φυσιολογικές. Όμως, σίγουρα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να αποκλείσουμε τη Μαρσέιγ. Το γνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».

Για την ποιότητα που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός: «Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία, αλλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλο. Ο προπονητής μάς δείχνει τι ζητάει κι εμείς το αφομοιώνουμε το συντομότερο δυνατό. Αλλά επιβάλλεται να παίξουμε πολύ καλύτερα, γιατί το επίπεδο στο Champions League είναι ανώτερο από την Ελλάδα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το επίπεδο του Champions League: «Τώρα το μυαλό μας είναι στη Μαρσέιγ. Θα σκεφτούμε τα λάθη μας, τι πρέπει να αλλάξουμε και θα τα δώσουμε όλα. Είναι μια σοβαρή αντίπαλος, έχει πασίγνωστους παίκτες και αποτελεί μια πρόκληση να την αποκλείσουμε. Αλλά εάν θέλουμε να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League, ομάδες αυτής της δυναμικότητας πρέπει να αφήσουμε έξω».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X