Στοίχημα: Όλα τα... λεφτά το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Στοίχημα: Όλα τα... λεφτά το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ ξεχωρίζει στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ ξεχωρίζει στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, αφού αποτελεί ουσιαστικά την προθέρμανση για να ξεκινήσει το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Φαβορί στις αποδόσεις η νταμπλούχος Σίτι αλλά η Άρσεναλ έχει πλέον αυτοπεποίθηση να την απειλήσει.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Κατέκτησε πέρυσι τα πάντα. Έφτασε στο πολυπόθητο τρεμπλ αφού στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 1-0 της Ίντερ ενώ είχε προηγηθεί η κατάκτηση του νταμπλ. Έχασε τους Γκιντογάν και Μάχρεζ αλλά απέκτησε Γκβάρντιολ και Κόβασιστς. Η Άρσεναλ από την πλευρά της έχει πλέον στις τάξεις της την πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή. Ο Ντέκλαν Ράις άφησε την Γουέστ Χαμ για 105 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά παίρνει φανέλα βασικού. Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε με τον Γκάμπριελ Ζεσούς.

Στοιχηματική εκτίμηση: Οι δύο ομάδες δεν θα παρουσιαστούν τόσο σφιχτές όπως στα επίσημα ματς. Μπορούν να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal&Over 2,5.

Βέστερλο – Μπριζ

Δύο πρόσωπα έδειξε στην πρεμιέρα η Βέστερλο αφού βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Έουπεν ωστόσο βελτίωσε την εικόνα ης και ισοφάρισε σε 2-2. Η Μπριζ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μαλίν αλλά δικαιολογείται αφού είχε το μυαλό της στην ρεβάνς με την Άαρχους για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στοιχηματική εκτίμηση: Ευκαιρία για την Μπριζ να πάρει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Βέστερλο έδειξε να έχει τα θέματά της στην ανασταλτική λειτουργία.

Καρλσρούη – Αμβούργο

Με καλή εμφάνιση και νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε η Καρλσρούη τις φετινές της υποχρεώσεις στην 2η κατηγορία της Γερμανίας. Θέλει να είναι στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και που θα παλέψουν για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Το Αμβούργο από την πλευρά του ήταν εντυπωσιακό κόντρα στην Σάλκε στην πρεμιέρα, σκόραρε πέντε φορές και θέλει να χτίσει ένα σταθερό προφίλ στην προσπάθεια επιστροφής του στην Μπουντεσλίγκα μετά από 6 χρόνια.

Στοιχηματική εκτίμηση: Με τις επιθετικές γραμμές που διαθέτουν οι δύο ομάδες, δύσκολα δεν θα σκοράρουν. Πάμε στο Goal/Goal.

Γκρασχόπερς – Βασιλεία

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X