Αυτή είναι η νέα ΑΕΚ - Υπερπλήρης και έτοιμη για μεγαλύτερες επιτυχίες!

Αυτή είναι η νέα ΑΕΚ - Υπερπλήρης και έτοιμη για μεγαλύτερες επιτυχίες!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr παρουσιάζει το αναλυτικό ρόστερ της ομάδας χάντμπολ που ολοκληρώθηκε με την μεταγραφή του Ίγκορ Ζάμπιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ διανύει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της ωστόσο ολοκλήρωσε μόλις πριν δύο ημέρες το ρόστερ της.

Η ΑΕΚ κρατούσε το καλύτερο για το τέλος εντάσσοντας στο δυναμικό της τον διεθνή Σλοβένο πίβοτ, Ίγκορ Ζάμπιτς. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή που έρχεται για να προστεθεί στο ήδη υπάρχων εξαιρετικό ρόστερ που δημιούργησε φέτος η «Ένωση». Μετά το τέλος της περσινής σεζόν η διοίκηση αποδέσμευσε όλους τους παίκτες που δεν ήταν στα πλάνα της για τη νέα χρονιά και φρόντισε να καλύψει τα κενά με τον καλύτερο τρόπο. Για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Σταμάτης Παπασταμάτης έφερε στην ομάδα αθλητές εγνωσμένης αξίας, ξένους επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον ελληνικό κορμό της.  Η διοίκηση διατήρησε τον περσινό βασικό κορμό ο οποίος και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κράτησε τον MVP, Στίπε Μαντάλινιτς ενώ ανανέωσαν επίσης οι Αραμπατζής, Κεδέρης, Άρσιτς, Ηλιόπουλος και Σόκολιτς. Στους παραπάνω προστίθενται και οι έξι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο από την περσινή χρονιά. Ο λόγος για τους Μάτσκεβιτς, Νικολαϊδη, Παπαδιονυσίου, Λιάπη, Ρογκούλσκι, Λέμος.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις η ΑΕΚ έκανε φέτος πολύ προσεγμένες ενέργειες έχοντας μπροστά της και την μεγάλη πρόκληση του EHF European League. Η ομάδα απέκτησε από την ελληνική «αγορά» τον πολύ έμπειρο Βύρωνα Παπαδόπουλο, τον αρχηγό της Εθνικής Χάρη Μάλλιο και έναν από τους καλύτερους Έλληνες αριστερούς ίντερ, Νίκο Κρητικό. Στους παραπάνω προστίθεται και ο νεαρός Κώστας Ρασπίτσος που ανεβαίνει από τις ακαδημίες για να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Οι μεταγραφές των ξένων φέτος ήταν υψηλότερου επιπέδου με την ΑΕΚ να αποκτά για την θέση του δεξί εξτρέμ τον Κρζιστόφ Κομαρζέφσκι, στη θέση του δεξιού ίντερ ήρθε ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς και οι δύο τελευταίοι χρονικά που εντάχθηκαν είναι ο πλέι μέικερ Φίλιπ Γιόνσον και ο πίβοτ, Ίγκορ Ζάμπιτς. Η ομάδα δείχνει και είναι πιο ενισχυμένη από πέρυσι σε όλες τις θέσεις και μένει πλέον να δείξει και μέσα στο γήπεδο τις μεγάλες φιλοδοξίες της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι κινήσεις της ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο

Ήρθαν: Βύρων Παπαδόπουλος (αριστερός εξτρέμ), Νίκος Κρητικός (αριστερός ίντερ), Κρζιστόφ Κομαρζέφσκι (Δεξί εξτρέμ), Πάτρικ Μαρτίνοβιτς (δεξί ίντερ), Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ), Ίγκορ Ζάμπιτς (πίβοτ), Φίλιπ Γιόνσον (πλέι μέικερ)

Ανανέωσαν: Βαγγέλης Αραμπατζής, Χρήστος Κεδέρης, Στίπε Μαντάλινιτς, Ίγκορ Άρσιτς, Θέμης Ηλιόπουλος, Λούκα Σόκολιτς

Παρέμειναν: Ιβάν Μάτσκεβιτς, Παναγιώτης Νικολαϊδης, Τάσος Παπαδιονυσίου, Νίκος Λιάπης,  Λούκας Ρογκούλσκι, Πάτρικ Λέμος,

Έφυγαν: Τσέπιτς, Αλμέιδα, Τικ, Ζίβκοβιτς, Τσιτομπί, Γκολούμποβιτς, Καλαμάτας, Καλύβας, Καλόμοιρος

Το νέο ρόστερ της νέας ΑΕΚ

Προπονητής

Αλέξης Αλβανός

Συνεργάτες

Κωστής Μπούνας

Μάκης Παπακώστας

Προπονητής Τερματοφυλάκων

Βαγγέλης Ρασπίτσος

Τερματοφύλακες

Ιβάν Μάτσκεβιτς

Ίγκορ Άρσιτς

Κώστας Ρασπίτσος

Αριστερό ίντερ

Στίπε Μαντάλινιτς

Νίκος Κρητικός

Παναγιώτης Νικολαϊδης

Λούκα Σόκολιτς

Δεξί ίντερ

Ευθύμιος Ηλιόπουλος

Πάτρικ Μαρτίνοβιτς

Πίβοτ

Ίγκορ Ζάμπιτς

Τάσος Παπαδιονυσίου

Νικόλαος Λιάπης

Λούκας Ρογκούλσκι

Δεξί εξτρέμ

Βαγγέλης Αραμπατζής

Κρζιστόφ Κομαρζέφσκι

Αριστερό εξτρέμ

Χρήστος Κεδέρης

Βύρων Παπαδόπουλος

Πλέι μέικερ

Φίλιπ Γιόνσον

Πάτρικ Λέμος

Χάρης Μάλλιος

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X