Ο Άρης «τσεκάρει» τον Ζουχάιρ Φεντάλ

Ο Άρης «τσεκάρει» τον Ζουχάιρ Φεντάλ
Photo Credits: INTIME

Tην περίπτωση του 34χρονου Μαροκινού στόπερ, Ζουχάιρ Φεντάλ, προκειμένου να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας, φαίνεται να εξετάζει ο Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να ψάχνεται για στόπερ στο εξωτερικό ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να κλείσουν άμεσα το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, μετά και από την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση με τον Ισμαΐλ Ανεμπά.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος πρώην στόπερ της Σοσό, είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο μετά από σωρεία διαπραγματεύσεων διαπιστώθηκε ότι έχει αρκετά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις οι οποίες κρίθηκαν «τρελές» από τους υπεύθυνους της ομάδας, με αποτέλεσμα να στρέψουν άμεσα αλλού το ενδιαφέρον τους.

Έτσι μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται να εξετάζονται είναι αυτή του Ζουχάιρ Φεντάλ. Ο 34χρονος στόπερ ο οποίος την περασμένο σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στη Βαγιαδολίδ και στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Αλάνιασπορ με την οποία κατέγραψε πέντε εμφανίσεις και στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος.

Ο Φεντάλ έχει προταθεί, εξετάζεται, αλλά δεν είναι το μόνο όνομα που έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν το κενό σε αυτή τη θέση το ταχύτερο δυνατό.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, κυρίως με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία θήτευσε από το 2020 μέχρι το 2022, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε και στην Ισπανία, με τη φανέλα της Μπέτις, της Εσπανιόλ, της Αλαβές και της Λεβάντε, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και παρουσία στα ιταλικά γήπεδα με την Πάρμα, τη Σιένα και την Παλέρμο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X