Με επιβλητικό σερί στο τέλος η Γερμανία κέρδισε την Σουηδία

Με επιβλητικό σερί στο τέλος η Γερμανία κέρδισε την Σουηδία
Photo Credits: INTIME

Η Γερμανία, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου κέρδισε εύκολα την Σουηδία με 87-68

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να τα χρειάστηκε από την… σοβαρή Σουηδία, όμως η ομάδα του Σρέντερ επικράτησε στο τέλος με ένα σερί 27-7. Το βράδυ του Σαββάτου (5/8) η Γερμανία έδωσε στην Βόννη το πρώτο της φιλικό αγώνα απέναντι στην Σουηδία.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και ακολουθούσαν στο σκορ μέχρι το τέλος τις τρίτης περιόδου, προηγούμενοι μάλιστα με 60-61. Όμως ένα σερί 27-7 έκοψε τα… φτερά της Σουηδίας, με την Γερμανία να επικρατεί τελικά με 87-69, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Σρέντερ με 17 πόντους(3/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/2 βολές) ενώ είχε ακόμα 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 26:59 λεπτά συμμέτοχης.

Ο Φραντζ Βάγκνερ πρόσθεσε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα ενώ ο Μο Βάγκνερ σημείωσε 12 πόντους με 9 ριμπάουντ. Από την πλευρά των Σουηδών πρώτος σκόρερ ήταν ο Φέλιξ Τέρινς, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X