Επίσημο: Ο παικταράς Πόνσε στην ΑΕΚάρα! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Επίσημο: Ο παικταράς Πόνσε στην ΑΕΚάρα! (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Εζεκίελ Πόνσε είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚάρας με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αργεντινού παικταρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκι Πόνσε είναι και πάλι εδώ… Η ΑΕΚάρα ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Αργεντινού παικταρά από την Έλτσε με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» και στην ομάδα που έκανε… παπάδες.

Ο Πόνσε υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027 με την ΑΕΚ που δαπάνησε περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ισπανική Έλτσε που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού Εζέκιελ Πόνσε που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Εζέκιελ Πόνσε είναι γεννημένος στο Ροσάριο της Αργεντινής στις 29 Μαρτίου 1997 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας στις 5 Οκτωβρίου 2013, πριν κλείσει τα δεκαεπτά του χρόνια και σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στη Ράσινγκ στις 16 Μαρτίου 2014.

Τον Αύγουστο του 2015 αποκτήθηκε από την ιταλική Ρόμα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Πριμαβέρα, σκοράροντας εννέα γκολ σε δέκα ματς! Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην ισπανική Γρανάδα και έκανε 25 συμμετοχές με 2 γκολ στη Λα Λίγκα, ενώ το 2017-18 αγωνίστηκε στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Λιλ, με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και δύο στο γαλλικό Λιγκ Καπ, σκοράροντας τρεις φορές.

Ακολούθησε η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, αυτή με την ΑΕΚ, με την οποία σκόραρε συνολικά 21 φορές σε 43 επίσημους αγώνες, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Ρόμα.

Το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε στη Σπαρτάκ Μόσχας, με την οποία σκόραρε 25 φορές σε 73 επίσημους αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, οπότε και δόθηκε δανεικός στην Ελτσε. Αργότερα ο ισπανικός σύλλογος αγόρασε τα δικαιώματά του. Σε μιάμιση σεζόν στην Ελτσε έπαιξε σε 35 αγώνες και πέτυχε 6 γκολ.

Είναι διεθνής με την U20 της Αργεντινής με την οποία έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2017 στη Νότια Κορέα και με την Ολυμπιακή Ομάδα που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας το 2021.

Στην ΑΕΚ ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα με το Νο 14.

Έκι, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ! Εδώ είναι το σπίτι σου!

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Οι αριθμοί του Πόνσε με την ΑΕΚ

​​​​​​​Η σεζόν 2018-19 ναι μεν δεν κύλησε καλά για την ΑΕΚ, αλλά ο Πόνσε είχε καταφέρει να ξεχωρίσει. Μάλιστα, ήταν καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Στο πρωτάθλημα σημείωσε 16 γκολ και ήταν ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ευθύμη Κουλούρη του Ατρομήτου που πέτυχε 19. Συνολικά είχε 62 τελικές προσπάθειες και σκόραρε ένα γκολ ανά 3.9. Εξίσου αποτελεσματικός ήταν και στο Κύπελλο με πέντε τέρματα (σε πέντε διαφορετικά ματς) με την ΑΕΚ να φθάνει στον τελικό Κυπέλλου και να χάνει από τον ΠΑΟΚ.

Δείτε τα γκολ του Πόνσε με τη φανέλα της ΑΕΚ:

 

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X