Η Ρεάλ... πιέζει τον Μπαπέ

Η Ρεάλ... πιέζει τον Μπαπέ
Photo Credits: INTIME

Επιμένει για τη μεταγραφή του Μπαπέ η Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περιοδεία στην Ασία τελείωσε και η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του σαμπιονά και την αναμέτρηση με την Λοριάν στις 12 Αυγούστου. Οι παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας, απολαμβάνουν τριήμερο ρεπό, ενώ το «ακανθώδες» ζήτημα που αφορά στην διαχείριση του Κιλιάν Μπαπέ, εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα.

Ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό, όμως δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, κάτι που σημαίνει επί του πρακτέου, ότι πιθανότατα θα παραμείνει στο «ψυγείο».

Κάτι που δεν… αρέσει στους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν αρχίσει να ασκούν πίεση στον νεαρό επιθετικό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «Cadena SER», σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η απόκτηση του Μπαπέ, οι Μαδριλένοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να διαπραγματευθούν με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, δεδομένου ότι κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση με έναν αξιόπιστο κεντρικό επιθετικό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X