Εκτός αποστολής στη Φιορεντίνα ο Άμραμπατ, φουντώνουν οι φήμες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Εκτός αποστολής στη Φιορεντίνα ο Άμραμπατ, φουντώνουν οι φήμες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Photo Credits: INTIME

Εκτός αποστολής για το φιλικό της Φιορεντίνα με τη Νιούκαστλ έμεινε ο Σοφιάν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Σοφιάν Άμραμπατ στην Φιορεντίνα!

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και πολλές ομάδες να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τους τελευταίους μήνες, η αποχώρησή του από τους «βιόλα» μοιάζει θέμα χρόνου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να έρθει σε επίσημη επαφή με την ιταλική ομάδα για χάρη του Μαροκινού μέσου, ενώ το ότι έμεινε εκτός αποστολής για το επερχόμενο φιλικό της Φιορεντίνα με τη Νιούκαστλ, δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει.

Ο ίδιος ο Άμραμπατ επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει και από τη Σαουδική Αραβία, με τα ιταλικά Μέσα ωστόσο να μεταδίδουν ότι θα περιμένει τους «κόκκινους διαβόλους».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X