Με Πάλμερ και Τσέριν η λίστα του Παναθηναϊκού για Μαρσέιγ - Παραμένει εκτός ο Αϊτόρ

Με Πάλμερ και Τσέριν η λίστα του Παναθηναϊκού για Μαρσέιγ - Παραμένει εκτός ο Αϊτόρ
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές στη λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με Έρικ Πάλμερ Μπράουν και Άνταμ Τσέριν κόντρα στη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των «πράσινων» ενόψει των αγώνων με τη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν παίρνει τη θέση του τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ και το «τριφύλλι» έχει μια έξτρα λύση στον άξονα, ενώ ο Άνταμ Τσέριν αυτή του Κάρλος Ζέκα, με τον Σλοβένο χαφ να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και να είναι πλέον διαθέσιμος.

Ο Μπράουν αποτελεί το έκτο και πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και έρχεται με σκοπό να δώσει βάθος στο ρόστερ και να προσθέσει έξτρα ανταγωνισμό στα στόπερ.
Την ίδια ώρα, ο Τσέριν είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορώντας να προσφέρει λύσεις κυρίως στο «8», αλλά και στο «10».

Υπενθυμίζεται πως εκτός της ευρωπαϊκής λίστας παραμένει και ο Αϊτόρ, ο οποίος δεν είναι αυτή τη στιγμή στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας για να μπει να αγωνιστεί σε τόσο σημαντικές αναμετρήσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X