Επίσημο: Ανακοίνωσε Κοσίδη η Φένλο -Τον παρουσίασαν με... Ζορμπά και γιαούρτι! (VIDEO)

Επίσημο: Ανακοίνωσε Κοσίδη η Φένλο  -Τον παρουσίασαν με... Ζορμπά και γιαούρτι! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Φένλο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Κοσίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Φένλο είναι και επίσημα ο Μιχάλης Κοσίδης!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Ολλανδία, είναι ο νέος επιθετικός της VVV παραχωρήθηκε για μία σεζόν από την ΑΕΚ χωρίς οψιόν αγοράς.

Μετά από έξι σεζόν στην ΑΕΚ, ο Κοσίδης παραχωρείται για πρώτη φορά δανεικός και στις δηλώσεις του είπε: «Ήμουν πρόθυμος να έρθω εδώ γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με αποκτήσει. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αισθάνομαι τιμή που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία. Ελπίζω να αρχίσω να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά συμμετοχής εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να είναι επιτυχημένος», δήλωσε ο Κοσίδης.

Δείτε το φοβερό βίντεο με το οποίο τον παρουσίασαν με Ζορμπά, γιαούρτι και ούζο το οποίο απαγόρευσε ο Κοσίδης:

Με την άφιξη του Κοσίδη, η VVV απέκτησε τον επιθετικό, προς ικανοποίηση του τεχνικού διευθυντή Marc van Hintum. «Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που θέλουμε για την ομάδα. Έχει ύψος και είναι δυνατός στον αέρα. Με αυτά, μπορεί να είναι πολύτιμος για την ομάδα ως σημείο αναφοράς και επιπλέον, πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και ποδοσφαιρικά», δήλωσε.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X