Η μεγάλη επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

Η μεγάλη επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

Με τη φανέλα της Βελέζ, στο γήπεδο που αποθεώθηκε και έζησε εκπληκτικά χρόνια με την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε μια μέρα σαν σήμερα του 1982

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότεροι από εμάς θα θυμούνται τις φορτισμένες επιστροφές του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια στα χρόνια που μεσολάβησαν από το 1996. Ελάχιστοι, όμως, θυμούνται μια εντελώς διαφορετική επιστροφή, τη μοναδική του με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια.

Μετά από τέσσερα χρόνια μεγάλης καριέρας με την ΑΕΚ που ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι του 1981, ο 32χρονος Μπάγεβιτς επέστρεψε στην ομάδα που τον είχε αναδείξει, τη Βελέζ της γενέτειράς του Μόσταρ, όπου και αγωνίστηκε ως το 1983. Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του, η Βελέζ κλήθηκε από την τότε διοίκηση της ΑΕΚ υπό τον Μιχάλη Αρκάδη για να αποτελέσει την αντίπαλο της ελληνικής ομάδας στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Μπάγεβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο αλλά και από τους παλιούς του συμπαίκτες. Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ νίκησε 2-1, με τον Γιάννη Δίντσικο (που μόλις είχε επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό) να διαπρέπει. Ο Βαγγέλης Βλάχος στο 3’ και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στο 35’ σημείωσαν τα γκολ της ΑΕΚ. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μετέποβιτς (33’).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X