Ούτε… κιχ ο Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση για τα κρούσματα δηλητηρίασης της Ντνίπρο

Ούτε… κιχ ο Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση για τα κρούσματα δηλητηρίασης της Ντνίπρο
Photo Credits: INTIME

Κουβέντα δεν είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς για τα κρούσματα δηλητηρίασης στη Ντνίπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είχαμε την τηλεόραση στο mute, ίσα-ίσα την είχαμε με δυνατή φωνή, αλλά δεν ακούσαμε τον Ιβάν τον Γιοβάνοβιτς να λέει κάτι για τα κρούσματα δηλητηρίασης στη Ντνίπρο.

Ο «τελευταίος των Μοϊκανών», ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είπε ούτε… κιχ για τα κρούσματα δηλητηρίασης. Ε, βέβαια, λογικό θα πει κανείς; Τι να πει ο Ιβάν ο Γιοβάνοβιτς, όταν ο στόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό.

«Θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο Champions League, θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια είμαστε ξανά Ευρώπη εκεί που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι πολύ σημαντική ημέρα, έπεσε ένα τεράστιο βάρος που είχα πάνω μου αυτά τα δύο χρόνια με κάποια πράγματα που είχα πει όταν είχα έρθει στον Παναθηναϊκό. Έστω για μια ημέρα μπορώ να ανασάνω, να κοουτσάρω μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτά που έχω πει έπρεπε να ανταποκριθούμε όλοι. Πολύ σημαντική ημέρα για όλους μας η σημερινή» τόνισε ο Γιοβάνοβιτς.

Όσο για τη Ντνίπρο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: «Βγάλαμε έξω μια πολύ καλή ομάδα, αυτό είναι δεδομένο, αν της δώσεις λίγο χώρο, αν κάνεις λίγα λάθη, αν δεν είσαι πιεστικός στην άμυνα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι, είναι καλό που τελείωσε όπως θέλαμε και είμαστε στην επόμενη φάση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X