«Ο Μπουφόν αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο»

«Ο Μπουφόν αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του και να βάλει τέλος σε μια μυθική καριέρα 28 ετών πήρε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλους τέλους στη μυθική του καριέρα αποφάσισε να ρίξει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν!

Σύμφωνα με πολλά ιταλικά δημοσιεύματα, ο 45χρονος τερματοφύλακας πήρε την οριστική απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του και να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι!

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, μέσα στις επόμενες ημέρες, ο τεράστιος Ιταλός γκολκίπερ αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Πάρμα, στην οποία και αγωνίζεται από το 2021, ώστε να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό τους και εν συνεχεία να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο Τζίτζι, σύμβολο της Γιουβέντους, αγωνίστηκε με τη φανέλα ης σε 656 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε 10 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, 6 Super Cup και είχε 3 παρουσίες στον τελικό του Champions League και είναι πρώτος σε εμφανίσεις στην Serie A. Με την Εθνική Ιταλίας είναι ο Νο1 σε συμμετοχές ever με 176 και το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρόταση από την Σαουδική Αραβία που απέρριψε ήταν στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη έχει στα χέρια του μία από την Ιταλική Ομοσπονδία για να αναλάβει πόστο σε μεγάλη θέση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X