Επίσημη καταγγελία της Ντνίπρο κατά του Παναθηναϊκού στην UEFA!

Επίσημη καταγγελία της Ντνίπρο κατά του Παναθηναϊκού στην UEFA!
Photo Credits: INTIME

Η Ντνίπρο θα καταθέσει επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού για ακατάλληλη προετοιμασία του αγώνα από τον ελληνικό σύλλογο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δηλητηρίασης οκτώ παικτών της Ντνίπρο και συνολικά 15 μελών της αποστολής των Ουκρανών παραμονές της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, η Ντνίπρο θα καταθέσει επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Παναθηναϊκού για την ακατάλληλη προετοιμασία του αγώνα από τον ελληνικό σύλλογο.

Η Ντνίπρο ετοιμάζει επίσημη καταγγελία με τον εκπρόσωπο του αγώνα της UEFA για τη μαζική αποδιοργάνωση γύρω από την προετοιμασία για τον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League από τη γηπεδούχο ομάδα και τη μαζική δηλητηρίαση παικτών της Ντνίπρο-1.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «οι παίκτες της Ντνίπρο έκαναν χρήση πόσιμου νερού και φρούτων, που ετοίμασε ο οικοδεσπότης στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και το βράδυ η μισή ομάδα ένιωσε συμπτώματα δηλητηρίασης. Πλέον κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας θα χάσουν σίγουρα τη σημερινή αναμέτρηση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X