Σε εξέλιξη οι συζητήσεις ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία, υπάρχει ακόμη δρόμος μα και αισιοδοξία για το deal

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία, υπάρχει ακόμη δρόμος μα και αισιοδοξία για το deal
Photo Credits: INTIME

Oλα τα δεδομένα στο enwsi.gr για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη αξία στην αγορά, από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει καψούρα, θέλει τον κρατήσει και στην τελευταία τους συνάντηση το είχε κάνει απόλυτα ξεκάθαρο. Ο Λιβάι Γκαρσία ελέω του ατζέντη του έκανε και δεύτερες σκέψεις μιας και η πρόταση της Λανς για τον ίδιο ήταν εξαιρετική και μεγάλη ευκαιρία. Ο Μελισσανίδης του δεσμεύτηκε ότι θα πάρει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ.ευρώ, που θα αυξάνεται με τα μπόνους για να τον δελεάσει να υπογράψει νέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr από τη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με τον παίκτη, η Ένωση προχωρά τις συζητήσεις. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα υπάρχουν συνεχόμενες επαφές με τον ατζέντη του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές. Ωστόσο, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή οριστική εξέλιξη όπως επιβεβαιώνεται και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, μιας και υπάρχει δρόμος μέχρι το τελικό deal. Το οποίο σίγουρα δεν θα είναι στο 1,5 εκατ.ευρώ που έγραφαν οι Γάλλοι.

Η ΑΕΚ θέλει νέο συμβόλαιο με τον Γκαρσία καθώς πιστεύει πως είναι ένα deal συμφέρον και για τις δύο πλευρές. Από τη μια η Ένωση θα έχει «δεμένο» τον παίκτη και θα μπορεί να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος για μια ενδεχόμενη πώλησή του στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Από την άλλη και ο ίδιος θα έχει από τώρα ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από εκείνο που είχε ως τώρα, ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης του έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα του κλείσει τον δρόμο σε μια πραγματικά μεγάλη πρόταση που θα φτάσει για εκείνον.

Στις 19 Ιουλίου ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πάτησε φρένο σε οποιαδήποτε πρόταση για τον σέντερ φορ της Ένωσης. Αφορμή αποτέλεσε τότε η πρόταση ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν αρνητικά, ενώ οι Γάλλοι γράφουν διαρκώς όλο και μεγαλύτερα νούμερα πως η Λανς προτείνει στην Ένωση.

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ είχε φτιάξει ψυχολογικά τον παίκτη λέγοντάς του: «Δε σε πουλάω. Σε λατρεύω, είσαι παιχταράς. Καταλαβαίνω ότι έρχονται προτάσεις. Εγώ δεν θέλω να σε πουλήσω. Θέλω να σε χαρώ. Να σε χαρεί η ΑΕΚ. Θέλω να σε ξεζουμίσω. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ».


Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν να διατηρήσουν ενωμένη την ομάδα ενόψει των παιχνιδιών για το Champions League. «Μην τρελαίνεται το μυαλό σου. Δεν είμαστε εδώ για να σου κλείσουμε τον δρόμο. Μπορεί αργότερα, ακόμα και τον Δεκέμβρη ή το επόμενο καλοκαίρι να σε πουλήσω εκεί που θα θες, αλλά φέτος ξέχνα το», του είπε μεταξύ άλλων.

«Ανανεώνει στην ΑΕΚ με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

Όπως αποκάλυψαν χθες οι Γάλλοι και ο γνωστός free lancer ρεπόρτερ, Μαλίκ που έχει άριστη γνώση των θεμάτων της Λανς, η ΑΕΚ δεν έχει καμία διάθεση να παραχωρήσει τον σούπερ σταρ της. Αντίθετα σκοπεύει να παρατείνει το συμβόλαιό του προσφέροντας αποδοχές που είναι ικανές να δελεάσουν τον παίκτη και να τον κάνουν τον πλέον ακριβοπληρωμένο στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Έτσι όπως ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους, η ΑΕΚ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λιβάι με αποδοχές σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα, οι Γάλλοι εικάζουν πως ναι μεν η Λανς θα περιμένει την ΑΕΚ έως τις 14-15 Αυγούστου που είναι διορία που έχει δώσει για να πάει σε άλλες λύσεις, αν δεν προχωρήσει με Γκαρσία, ωστόσο φαίνεται πως ο παίκτης δεν θα πωληθεί από την Ένωση.

Το λουκέτο και το κλειδί του Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποιεί… τρομακτικές εμφανίσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ και έχει πετύχει ήδη 6 γκολ σε τρία φιλικά παιχνίδια!

Στο ματς με την Τράμπζονσπορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με απίθανο γκολ χωρίς να βλέπει καν εστία και δείχνει πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Champions League.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Τραπεζούντα, ο Λιβάι ανέβασε φωτογραφία από τον πανηγυρισμό για το γκολ που σημείωσε και στη λεζάντα συμπλήρωσε ένα emoji «λουκέτο», θέλοντας να αποδείξει ότι είναι 100% αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και πουθενά αλλού, ενόψει και των αγώνων για τα προκριματικά με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε μια βδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα αντιληπτό αν δει κανείς τις εμφανίσεις του, το πάθος του και τη συγκέντρωσή του στους αγώνες, παρά τις φήμες γύρω από το όνομά του.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο σήμα χρησιμοποιείται για να δείξουν οι αθλητές (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο) ότι είναι συγκεντρωμένοι είτε σε έναν στόχο, είτε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δείτε το αινιγματικό ποστ του Λιβάι:

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία, υπάρχει ακόμη δρόμος μα και αισιοδοξία για το deal

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X