Η Λανς προσέφερε 21,5 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Η Λανς προσέφερε 21,5 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία φαίνεται πως αποτελεί διακαή πόθο για τη Λανς, αλλά η ΑΕΚ είναι ανένδοτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει… τρελάνει κόσμο με όσα κάνει με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε πρώτο για την τεράστια πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου για την παραχώρηση του θωρηκτού από το Τρινιντάντ. Η πρόταση μάλιστα ξεπερνούσε το «ψυχολογικό» όριο των 20 εκατ. ευρώ φτάνοντας στα 21,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ομάδα που προχώρησε σ’ αυτή την προσφορά είναι η Λανς η οποία… επιμένει για τον Γκαρσία μετά τα διαδοχικά «όχι» που έχει εισπράξει για την αγορά του. Οι λανσουά θεωρούν τον Λιβάι ως ιδανικό διάδοχο του Λόις Οπέντα που αποχώρησε.

Παρότι το ποσό που έβαλε στο τραπέζι, ήταν μεγάλο η Ένωση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησαν αρνητικά σε αυτή την προσέγγιση.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η ΑΕΚ κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη με το υπόλοιπο 40% να ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η Ένωση το είχε αγοράσει με 2,6 εκατ.ευρώ.

Εκτακτη συνάντηση Μελισσανίδη – Λιβάι Γκαρσία για νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι μετά την απόρριψη της μεγάλης πρότασης από τη Λανς έγινε συνάντηση του παίκτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Και αυτό έγινε χθες στα γραφεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Μελισσανίδη να ξεκαθαρίζει στον παίκτη ότι θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο μαζί του, με αυξημένες αποδοχές κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ετησίως (παίρνει τώρα περίπου 450.000 ευρώ)! Και επίσης του ξεκαθάρισε ότι όταν έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί το κλαμπ και τον παίκτη, μόνο τότε θα πωληθεί!

Ο Μελισσανίδης έχει πάντα προσωπικές επαφές με τους παίκτες, θέλει να είναι δίπλα τους σε όλα και θεωρεί ότι αυτό εκτιμούν και οι ίδιοι, όταν ο επικεφαλής της ομάδας μιλά απευθείας μαζί τους. Και ο ίδιος ο Μελισσανίδης θέλει χωρίς… μεσάζοντες να λέει ότι θέλει ο ίδιος απευθείας σε κάθε παίκτη. Έτσι και τώρα ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε από την Aegean με την ικανοποίηση ότι το κλαμπ είναι εδώ δίπλα του, τον θέλει και θα τον επιβραβεύσει για όσα έχει προσφέρει με νέο συμβόλαιο.

Και εδώ αποδεικνύεται ότι ακόμη ένα πολύ σημαντικό θέμα για την ΑΕΚ, το παίρνει ο Μελισσανίδης… πάνω του για να μην γίνει πρόβλημα.

Προφανώς όλο αυτό δεν σημαίνει πως με τίποτα δεν πωλείται ο Λιβάι Γκαρσία ποτέ… Αλλά πλέον είναι πολύ ξεκάθαρο πως για να δεχθεί η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι οποιαδήποτε πρόταση (εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων τον Αύγουστο), θα πρέπει να είναι τεράστια, που να μην μπορεί να την αρνηθεί και παράλληλα να ικανοποιεί και τον ίδιο τον Λιβάι Γκαρσία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X