Η ΑΕΚ συζητά με την Φένλο για τον Κοσίδη

Η ΑΕΚ συζητά με την Φένλο για τον Κοσίδη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φένλο για το δανεισμό του Μιχάλη Κοσίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τόσους και τόσους, πέραν των «κλασικών» φουνταριστών, να έχουν τη δυνατότητα να υπηρετήσουν ρόλο επιθετικού στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, τα περιθώρια χρόνου συμμετοχής για τον Μιχάλη Κοσίδη λιγοστεύουν.

Λογικό και επόμενο λοιπόν στο πλαίσιο και της εξελικτικής διαδικασίας για τον 21χρονο φουνταριστό, αλλά και κυρίως για να βρει χρόνο συμμετοχής, η αναζήτηση ομάδας ώστε να πάρει, συστηματικά, παιχνίδια στα πόδια του.

Σύμφωνα με το SPORT24 λοιπόν οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ολλανδική Φένλο, ομάδα 2ης κατηγορίας, ώστε να παραχωρήσουν εκεί δανεικό τον Κοσίδη (σ.σ. δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2026) για την επόμενη σεζόν, ακολουθώντας το παράδειγμα της προ 2,5 ετών ανάλογη συμφωνία για τον Γιάννη – Φοίβο Μπότο, ο οποίος τότε είχε παραχωρηθεί δανεικός σε μια ακόμη ομάδα της Eerste Divisie, τους Go Ahead Eagles.

Πηγή: sport24.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X