Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε Μελισσανίδη: «Ο πιο μάγκας απ' όλους» - Τι είπε για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη

Ο Γιαννακόπουλος αποθέωσε Μελισσανίδη: «Ο πιο μάγκας απ' όλους» - Τι είπε για Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο πιο μάγκας απ' όλους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο SDNA και στη συνέντευξη που παραχώρησε, έσπευσε να αποθεώσει τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Ο πιο μάγκας από όλους. Από όλους όμως ο πιο μάγκας», είπε χαρακτηριστικά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και για άλλα πρόσωπα:

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αγαπάει υπερβολικά την ομάδα του. Μπροστά στο καλό του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Πληθωρικός και δυναμικός που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίζει. Το με κάθε τρόπο το λέω ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για το καλό του Ολυμπιακού».

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη: «Μετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας παράγοντας».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Ανάλογα με την εποχή που θα με ρωτήσετε θα σας δώσω άλλη απάντηση. Είναι και η πορεία του διαφορετική. Έχουν υπάρξει χρονιές που έδωσε ό,τι μπορούσε ή χρονιές που κάποιος θα πει ότι τράβηξε την πρίζα. Δεν έχω άποψη ξεκάθαρη».

Για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Τεράστιος, τεράστιος».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο πιο μάγκας από όλους. Από όλους όμως ο πιο μάγκας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Μου είναι υπερβολικά συμπαθής. Όσες φορές έχουμε μιλήσει έχω δει ότι σε πολλούς τομείς σκεπτόμαστε αρκετά παρόμοια. Από εκεί και πέρα και εκείνος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα του. Θα τον έβαζα στην ίδια κατηγορία με τον κ. Μαρινάκη, προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας τους με κάθε τρόπο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X