Ο Τσιγκρίνσκι θα επιστρέψει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Ο Τσιγκρίνσκι θα επιστρέψει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ και θα συμμετάσχει στους Ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ελλάδα θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη χώρα του υπάρχουν σχετικές προχωρημένες επαφές και έτσι ο 36χρονος στόπερ θα αγωνιστεί εκ νέου στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και το 2009 πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής αμυντικός που την πενταετία 2016-2021 ήταν στην ΑΕΚ (πρωταθλητής το 2018) και ύστερα έπαιξε για δύο έτη στον Ιωνικό, αναμένεται να ντεμπουτάρει, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, στο επερχόμενο φιλικό του Λονδίνου με την Τότεναμ (6/8), ενώ η Σακχτάρ που στην πρεμιέρα της εκεί λίγκα επικράτησε 2-1 της Μέταλιστ θα συμμετάσχει και στους Ομίλους του Champions League (έχει προκριθεί απευθείας).

Αυτόματα θα συνεχίσει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X