Επίσημο: Στον Ιωνικό ο Ιγκλέσιας

Επίσημο: Στον Ιωνικό ο Ιγκλέσιας
Photo Credits: INTIME

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε και επίσημα τον 38χρονο χαφ, Ματίας Ιγκλέσιας, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός μετά από οκτώ χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε ελεύθερος και έγινε κάτοικος Νίκαιας για τον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ματίας Ιγκλέσιας.

Πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας. Ο 38χρονος χαφ έχει να επιδείξει μεγάλη καριέρα και ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ κρατάει και το ρεκόρ του ποδοσφαιριστή (μη Έλληνα) με τις περισσότερες σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορία (με 16).

Με καταγωγή από την Μεντόσα της Αργεντινής, ο Ιγκλέσιας δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε μια χώρα που… ζει γι’ αυτό. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Andes Talleres Sport Club για να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Ισπανία αγωνίστηκε και στην Τολέδο και το καλοκαίρι του 2007 ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για μια τετραετία (90 συμμετοχές, 2 γκολ).

Ακολούθησε ένα πέρασμα από τον Ατρόμητο για ενάμιση χρόνο και τον Φεβρουάριο του 2014 πήγε στην Κίνα για λογαριασμό της Τσανγκτσούν Γιατάι, με την οποία έπαιξε σε 15 αγώνες, σκοράροντας 2 τέρματα.

Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα. Φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για επτάμιση χρόνια, μένοντας ελεύθερος προ εβδομάδων από τους Αρκάδες στους οποίους φορούσε το περιβραχιόνιο και έγραψε 217 εμφανίσεις με 18 γκολ!

Ματίας σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X