Οικονόμου στο enwsi.gr: "Θα χρειαστούν όλες οι αθλήτριες στο μέλλον"

ΦΩΤΟ από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Η ΑΕΚ πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Μαρκόπουλο για τη δεύτερη εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α1 βόλεϊ γυναικών και ο Απόστολος Οικονόμου έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτριών του, παρά τα κενά διαστήματα τα οποία ήταν φυσιολογικά με τις πολλές αλλαγές. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στο enwsi.gr και αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα με τους Μακεδόνες, ο οποίος όπως είπε θέλει προσοχή.

Κάναμε μία γρήγορη και επαγγελματική νίκη είμαι ευχαριστημένος από το 0-3. Χρησιμοποίησα και τις 12 παίκτριες και είδα τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Είχα πει από πριν, ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη γιατί έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Από σήμερα (9/1) αρχίζουμε τη προετοιμασία για τον αγώνα απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού, μία ακόμα καλύτερη ομάδα“.

Για τα κενά διαστήματα είπε: “Η ΑΕΚ είχε κενά διαστήματα λόγω των αλλαγών, αλλά έπρεπε να δω την ετοιμότητα όλων των παικτριών γιατί όλες θα χρειαστούν στο μέλλον“.

Για τον αγώνα με τους Μακεδόνες είπε: “Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι Μακεδόνες μας έκοψαν βαθμό στον πρώτο γύρο και για αυτό θα πάμε με περισσότερη προσοχή. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε στην έδρα τους“.

Συμπλήρωσε με ένα σχόλιο για τους φίλους της AEK: “Ο κόσμος για ακόμα μία φορά ήταν συγκλονιστικός. Δε χρειάζεται να μιλάμε πολύ για τον κόσμο. Το θέμα είναι να τον δικαιώσουμε στο μέλλον. Για αυτό δουλεύουμε καθημερινά“.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X