Διπλό «χτύπημα» για την ΑΕΚ - Απέκτησε τις Χρίστοβα και Ζαχαρία για την γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ

Διπλό «χτύπημα» για την ΑΕΚ - Απέκτησε τις Χρίστοβα και Ζαχαρία για την γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ
Photo Credits: INTIME

Διπλή ενίσχυση για την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο δυνατές προσθήκες προχώρησε η ΑΕΚ ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Συγκεκριμένα η «Ένωση« ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης Βουλγάρας, Καλίνα Χρίστοβα και της 26χρονης Ρουμάνας, Αλίνα Γεωργιάνα Ζαχαρία.

Η ανακοίνωση για Χρίστοβα αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Καλίνα Χρίστοβα. Η 21χρονη Βουλγάρα αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η Καλίνα Χρίστοβα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες της Βουλγαρίας, με συμμετοχές και μεγάλες νίκες σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τόσο σε επίπεδο Γυναικών, όσο και K21.

Καλίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Ζαχαρία:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αλίνα Γεωργιάνα Ζαχαρία. Η 26χρονη (12/04/1997) Ρουμάνα αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η Αλίνα Γεωργιάνα Ζαχαρία παρά το μικρό της ηλικίας της έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ρουμάνικη επιτραπέζια αντισφαίριση, κατακτώντας πολλά μετάλλια στη χώρα της, ενώ το 2019 ήταν στο TOP-10 των Κορασίδων. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια με φανέλες διαφόρων ομάδων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αλίνα Γεωργιάνα Ζαχαρία δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ΑΕΚ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί τουλάχιστον στην πρώτη 4άδα και γιατί όχι ακόμα υψηλότερα, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και πιστεύω θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

Αλίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X