«Σφήνα» της Τσέλσι για τον Μπαπέ

«Σφήνα» της Τσέλσι για τον Μπαπέ
Photo Credits: INTIME

Φαίνεται πως εκτός από τη Λίβερπουλ, άλλη μια αγγλική ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της για να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το… σίριαλ του καλοκαιρού καλά κρατεί! Το μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ εξακολουθεί να είναι στον… αέρα καθώς δεν τα βρίσκει με την Παρί Σεν Ζερμέν ούτε για ανανεώσει το συμβόλαιό του ούτε για να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον ήθελε, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο ίδιος ο παίκτης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συζήτησης με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για να μετακομίσει εκεί τουλάχιστον για έναν χρόνο.

Η Λίβερπουλ μπήκε στο… παιχνίδι δείχνοντας ενδιαφέρον για να πάρει τον Μπαπέ ως δανεικό για έναν χρόνο και τώρα φαίνεται πως το ίδιο επιθυμεί και η Τσέλσι, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά μετά την αποτυχημένη σεζόν τους και εκτιμούν ότι μπορούν να πείσουν Παρί και Μπαπέ για να μετακομίσει ο παίκτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X