Σάλος στο θέατρο: Πρωταγωνίστησε στην Επίδαυρο τρανς ιερόδουλη! – Ποια είναι η Φένια Αποστόλου που ψάρευε άνδρες σε ροζ site (ΦΩΤΟ)

Σάλος στο θέατρο: Πρωταγωνίστησε στην Επίδαυρο τρανς ιερόδουλη! – Ποια είναι η Φένια Αποστόλου που ψάρευε άνδρες σε ροζ site (ΦΩΤΟ)

«Είμαι η Φένια, εικοσιεννιάχρονο κορίτσι με υπέροχο και μεγάλο μπούστο και εξαιρετικά προικισμένη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίτο -και φαρμακερό!- «χτύπημα» για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Μετά τις πλαστικές καρέκλες και τα σκουπίδια στις παραστάσεις της Λένας Κιτσοπούλου και του Φρανκ Κάστορφ τις προηγούμενες εβδομάδες, αυτήν τη φορά τα όρια ξεπεράστηκαν κατά πολύ, με την απόφαση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του σκηνοθέτη Γιώργου Οικονόμου να δώσει σε μια trans γυναίκα που εκδίδεται μέσω διαδικτύου τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Φιλοκτήτης».

Μιας παράστασης εμπνευσμένης από το ομώνυμο αρχαίο έργο του Σοφοκλή, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Εκεί, δηλαδή, όπου κάποτε έπαιζαν ιερά τέρατα της υποκριτικής πήρε πλέον σειρά μια «σειρήνα» του πληρωμένου έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X