Χαμός στην Φλαμένγκο: Ο βοηθός του Σαμπάολι χτύπησε τον Πέντρο!

Χαμός στην Φλαμένγκο: Ο βοηθός του Σαμπάολι χτύπησε τον Πέντρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει προκληθεί στην Βραζιλία από την καταγγελία του επιθετικού της Φλαμένγκο, Πέντρο, που αποκάλυψε ότι δέχθηκε σωματική επίθεση από τον βοηθό του Χόρχε Σαμπάολι!

Τα γεγονότα συνέβησαν μετά από τον αγώνα του πρωταθλήματος Βραζιλίας στο γήπεδο της Ατλέτικο Μινέιρο. Η Φλαμένγκο νίκησε με 2-1 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του Brasileirao. Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στα αποδυτήρια, μετά τη συνάντηση.

«Δειλά και χωρίς λόγο δέχτηκα μια γροθιά στο πρόσωπο από τον Πάμπλο Φερνάντες», διαβεβαίωσε ο Πέντρο σε μήνυμά του που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Υπέμεινα πολλή δειλία στη Φλαμένγκο, αλλά ποτέ κάτι συγκρίσιμο», πρόσθεσε ο παίκτης, ο οποίος συμμετείχε με τη Σελεσάο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Πέντρο υπέβαλε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα της πολιτείας Μίνας Γεράις, όπου ανακρίθηκε ο Φερνάντες.

Ο Πάμπλο Φερνάντες είχε ήδη χτυπήσει έναν οπαδό της Νις στο γαλλικό πρωτάθλημα τον Αύγουστο του 2021, όταν ήταν βοηθός του Σαμπάολι στην Μαρσέιγ και για την ενέργειά του αποβλήθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σαμπάολι μίλησε για «μια φρικτή νύχτα» για τους «Πάμπλο και Πέντρο» και θεώρησε ότι η μόνη λύση ήταν ο «διάλογος».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X