Ο Jay-Z σκέφτεται το «μπάσιμο» στην Premier League με την Τότεναμ

Ο Jay-Z σκέφτεται το «μπάσιμο» στην Premier League με την Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Ο τραγουδιστής Jay-Z εξετάζει μαζί με άλλους Αμερικανούς επιχειρηματίες το ενδεχόμενο εξαγοράς της Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραγουδιστής Jay-Z εξετάζει μαζί με άλλους Αμερικανούς επιχειρηματίες το ενδεχόμενο εξαγοράς της Τότεναμ, η οποία βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» λόγω της δικαστικής περιπέτειας του ιδιοκτήτη της.

Ο Jay-Z σκέφτεται σοβαρά να επιχειρήσει εξαγορά της Τότεναμ, εκμεταλλευόμενος το καθεστώς ακυβερνησίας στο οποίο θα βρεθεί ο αγγλικός σύλλογος εφόσον ο ιδιοκτήτης του καταδικαστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος των «σπιρουνιών», Τζο Λιούις, κατηγορείται για διακίνηση εμπιστευτικών πληροφοριών, για την οποία του απαγγέλθηκαν κατηγορίες στις αρχές της εβδομάδας.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά και της Άρσεναλ το 2010, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής Sunday Express, πλέον ηγείται μίας ομάδας Αμερικανών επενδυτών, οι οποίοι είναι πιθανό να εκφράσουν ενδιαφέρον για την εξαγορά του λονδρέζικου συλλόγου, εφόσον ο Λιούις κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί.

Το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδιαφέροντος από μεριάς του Jay-Z για επένδυση στους «πετεινούς» επιβεβαίωσε και ένας εκ των συνεταίρων του:
«Αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι εκεί (σ.σ. στην Αγγλία) – όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουάιτεντ και η Τσέλσι- βρίσκονται υπό καθεστώς αμερικανικής ιδιοκτησίας, και ο Jay-Z ίσως εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να ελέγξει σε διοικητικό επίπεδο τα συμφέροντα ενός συλλόγου παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Τότεναμ», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Daily Express.

Για να συνεχίσει: «Μένει να δούμε αν ο κ. Λιούις θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Αν δεν απαλλαγεί, ο Jay-Ζ έχει πει ότι θα ήθελε να κινηθεί γρήγορα, αν νιώσει ότι το κόστος της εξαγοράς είναι δίκαιο. Πιστεύει ότι αυτό είναι εφικτό, ειδικά με τη στήριξη και των υπόλοιπων επενδυτών».
Η εκτιμώμενη χρηματιστηριακή αξία της Τότεναμ ανέρχεται στα 2.53 δις. Ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X