Κοντά σε άλλον στόπερ ο Άρης, μετά το «ναυάγιο» με Ρουίθ

Κοντά σε άλλον στόπερ ο Άρης, μετά το «ναυάγιο» με Ρουίθ
Photo Credits: INTIME

Τη σημαντική, για τα μετόπισθεν της ομάδας, μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επαναληπτικός με την Αραράτ, μετά το 1-1 στην Αρμενία, είναι το Νο1 θέμα συζήτησης στον Άρη, καθώς η διάκριση στην Ευρώπη είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της φετινής σεζόν.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν την πρόκριση όσο τίποτα και στη συνέχεια θα στραφούν στα δύσκολα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου για την 3η προκριματική φάση του Europa Conference League.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα κινούνται για να ενισχυθεί η ομάδα στα μετόπισθεν, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βίκτορ Ρουίθ, ο οποίος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του και όχι στην Ελλάδα, έχοντας έτοιμη την εναλλακτική κίνηση.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία. Στόχος, άλλωστε, είναι ο κεντρικός αμυντικός να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου και να μπορέσουν να συνεχίσουν περαιτέρω το ευρωπαϊκό ταξίδι τους.

Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης του ρόστερ, με τον δανεισμό κάποιων ποδοσφαιριστών, όλα δείχνουν ότι υπάρχει διάθεση παραχώρησης ορισμένων από αυτούς στην Καλαμάτα, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην απαιτητική δεύτερη κατηγορία, και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X