Φουλάρει για φορ και άλλες 4 μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για φορ και άλλες 4 μεταγραφές ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τον Κορδόν να εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιάμιση εβδομάδα έχει απομείνει για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γκενκ ή Σερβέτ που συμμετέχουν στα προκριματικά του Champions League.

Οι Πειραιώτες με τον Αντόνιο Κορδόν επικεφαλής επιχειρούν να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, καθώς σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο μονοετής δανεισμός του Κένεντι από τη Βαγιαδολίδ και ο επόμενος παίκτης που θα αποκτηθεί φαίνεται πως θα είναι ο σέντερ φορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για τουλάχιστον πέντε προσθήκες στη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς πέρα από τον επιθετικό, θα πάρουν έναν (δεξιοπόδαρο) κεντρικό αμυντικό, έναν ακόμη (αριστερό) εξτρέμ, έναν σέντερ φορ, ένα εξαροοκτάρι και ένα αριστερό μπακ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το γεγονός πως πρέπει να γίνουν πέντε μεταγραφές «πρώτης γραμμής», ενώ παράλληλα η ομάδα έχει μπροστά της τα παιχνίδια με Γκενκ/Σερβέτ, δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μπόρε της Άιντραχτ, από τη Γαλλία προκύπτει η πληροφορία πως η Λιόν εξετάζει την περίπτωση του παίκτη περισσότερο σε διερευνητικό επίπεδο σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί και θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X