Ήττα του ΟΦΗ (0-2) από την Ουτρέχτη

Ήττα του ΟΦΗ (0-2) από την Ουτρέχτη
Photo Credits: INTIME

Δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ήττα (0-2) από την Ουτρέχτη αποχαιρέτησε την Ολλανδία ο ΟΦΗ, στον τελευταίο φιλικό αγώνα του στη χώρα της τουλίπας όπου και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παρά την ήττα τους οι Κρήτες είχαν καλή απόδοση, ήταν ανώτεροι των «ντόπιων», αλλά οι Ολλανδοί αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο και παρότι η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ήταν η Ουτρέχτη που άνοιξε το σκορ, με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μποζντογκάν στο 59ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντίκο, εξ επαφής, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Ολλανδών, ο ΟΦΗ έχασε και κάποιες άλλες ευκαιρίες, για να διπλασιάσει εν τέλει στο 79΄ ο Μπουθ.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους, Χριστογεώργο, Βούρο, Πασαλίδη, Καρώ, Λάρσον, Αμπάντα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Ριέρα, Ντίκο και Μπίφουμα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X