Αντσελότι: «Δεν απαντώ για τον Μπαπέ»

Αντσελότι: «Δεν απαντώ για τον Μπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσο περνούν οι ημέρες, το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται ολοένα και πιό αμφίβολο. Σε σχεδόν «ανοικτή κόντρα» με τους διοικούντες, ο Γάλλος επιθετικός απομακρύνθηκε από την ομάδα και το όνομά του «παίζει» έντονα για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ερωτηθείς σχετικά σε προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι συνεχίζει να διατηρεί την ασάφεια σχετικά με μια πιθανή μεταγραφή του νεαρού παγκόσμιου πρωταθλητή και προτιμά να παραμείνει συγκεντρωμένος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του, που περιοδεύει στις ΗΠΑ.

«Αυτή είναι η μόνη ερώτηση που δεν απαντώ. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε τι πρόκειται να κάνουμε. Έρχεται μια σεζόν και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία, στην στάση και στις απαιτήσεις σε κάθε αγώνα», δήλωσε σχετικά ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «As».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X