Χωρίς ντροπή, «χτυπούν» τον Βρούτση επειδή… τόλμησε να είναι ΑΕΚ!

Χωρίς ντροπή, «χτυπούν» τον Βρούτση επειδή… τόλμησε να είναι ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider καταγράφει τα βρώμικα χτυπήματα σε βάρος του νέου αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση μόνο και μόνο επειδή είναι φίλος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν περίμενε κανείς τη χθεσινή πολιτική «καραμπόλα» για να κατανοήσει τη βρωμιά του συστήματος που λειτουργεί στο λιμάνι. Αλλά η τοποθέτηση του Γιάννη Βρούτση στο πόστο του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, αντιμετωπίστηκε με τόση εχθρικότητα, προκατάληψη και ευθείες βολές, που ξεπέρασαν ακόμα και το χειρότερο εαυτό τους. Και όλα αυτά, είναι απλά προειδοποιητικές… βολές, καθώς ο άνθρωπος ακόμα δεν ανέλαβε καλά καλά. Αλλά έχει το… αμάρτημα, να είναι φίλος της ΑΕΚ. Και αυτό τους αρκεί για να σπεκουλάρουν.

Ο Γιάννης Βρούτσης δεν έκρυψε ποτέ, πως είναι δεδηλωμένος φίλαθλος της ΑΕΚ και μάλιστα είχε δώσει το παρών σε αγώνες της Ένωσης στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά». Εχει βγάλει φωτογραφίες μέσα αι γύρω από το στολίδι της ΑΕΚ, όπως δικαιούται βέβαια ο κάθε άνθρωπος. Στο βιογραφικό του, διακρίνει κανείς πως πέραν της ΑΕΚ, η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο περιορίζεται στις επαφές που έχει κατά καιρούς με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων. Παράλληλα, είναι φαν του καράτε και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ο γιος του, Βασίλης, είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των -75 κιλών.

Τι τόλμησε ο Βρούτσης

Χωρίς ντροπή, «χτυπούν» τον Βρούτση επειδή… τόλμησε να είναι ΑΕΚ!

Τι ήθελε ο Βρούτσης να πει δημόσια πως είναι φίλος της ΑΕΚ; Πως τόλμησε να ξεστομίσει, ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα; Θα πείτε, εδώ το είχε πει ο Πατριάρχης, ο νέος αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να το γράψει; Ξεκάθαρα όχι. Αυτό είναι ισοδύναμο με το… προπατορικό αμάρτημα για τα τζιμάνια του λιμανιού. Και έτσι, έπειτα από τις σχετικές οδηγίες που έλαβαν από τα κεντρικά, τα χτυπήματα έπεσαν βροχή.

Τι για χαμόγελα του Μελισσανίδη, τι για χαμόγελα στην ΕΠΟ και τον Μπαλτάκο, επειδή είχε στο παρελθόν – ο γραμματέας της Κυβέρνησης, μιλά με όλους τους Υπουργούς σαΐνια – τι άλλο θα σκαρφιστούν για να βγάλουν το κόμπλεξ τους. Τώρα λέει περιμένουν να δουν αν τα αρχικά χαμόγελα δικαιολογούνται απ’ τον νέο υπουργό ή αν προήλθαν απ’ την αποχώρηση του παλιού, τον οποίο ούτως ή άλλως φοβούνταν. Ποιος τον φοβήθηκε; Στα όνειρα τους, τρέμουν όλοι.

Τι δείχνει αυτή η ιστορία με τα χτυπήματα στον Γιάννη Βρούτση, προτού αναλάβει καν τα καθήκοντα του και δώσει κάποιο στίγμα για την πολιτική που θα ακολουθήσει; Μα πως ξυπνούν και κοιμούνται, καθημερινά τρώγονται και απασχολούνται, με ό,τι συνδέεται γύρω από την ΑΕΚ. Αυτή είναι η καψούρα τους και όπου βλέπουν κάποιον να συνδέεται μαζί της, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό για να τον χτυπήσουν με πρόστυχο τρόπο.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X