Η Νιούκαστλ πήρε φιλική νίκη κόντρα στην Μπράιτον με ανατροπή στο φινάλε

Η Νιούκαστλ πήρε φιλική νίκη κόντρα στην Μπράιτον με ανατροπή στο φινάλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μπράιτον ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις την εστία της Νιούκαστλ, όμως η εστία του Πόουπ έμεινε απαραβίαστη μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο η Μπράιτον κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Μιτόμα να κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και τον Ντάνι Γουέλμπεκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν τον ρυθμό του ματς, όμως η Νιούκαστλ έκανε μεγάλο comeback στο φινάλε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έλιοτ Άντερσον.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Νιουκάστλ, στο 88ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Μπράιτον και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, όμως ο νεαρός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άντερσον έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Μπράιτον, μετά από εκπληκτική πάσα του Μέρφι και νίκησε τον Βερμπούγκεν, χαρίζοντας τη νίκη στη Νιούκαστλ με 2-1.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X