Ντογκάν: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα»

Ντογκάν: «Ο Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, εμφανίστηκε αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του μιλώντας για την υποθεση του Μανώλη Σιώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ανέφερε ο Ντογκάν, ο Σιώπης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία της Τράμπζονσπορ με τον Ζινκερνάγκελ, τονίζοντας ότι περιμένουν την έγκριση του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με τον Μανώλη Σιώπη, ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, ανέφερε: «Ο Σιώπης έκανε αίτημα να φύγει από την Τουρκία. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Στον προπονητή μας αρέσει και θέλει να μείνει στην ομάδα».

O διοικητικός ηγέτης της Τουρκικής ομάδας, παράλληλα επιβεβαίωσε και τις επαφές με τον Τάσο Μπακασέτα για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις με τον Μπακασέτα. Ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή τις επόμενες ημέρες».

Τέλος, ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κροάτη επιθετικού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, σημειώνοντας ότι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League προσπαθεί να καθυστερήσει την μεταγραφή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X