Πλήρης εγκατάλειψη στον ΠΑΟΚ, ξέμειναν και από σημαίες στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

Πλήρης εγκατάλειψη στον ΠΑΟΚ, ξέμειναν και από σημαίες στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο στον ΠΑΟΚ έτσι όπως το πάνε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αύρα τοξικότητας απορρέει από τον ΠΑΟΚ τελευταία. Η ΑΕΚ φαίνεται πως τότε έδωσε τη χαριστική βολή πριν μερικούς μήνες στο Βόλο. Με δέκα παίκτες σε ένα ολόκληρο παιχνίδι η Ένωση κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και βύθισε στην εσωστρέφεια την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Χθες ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα. Για να δικαιολογήσουν την κάκιστη εμφάνιση τους μάλιστα άρχισαν τα περί… πούλμαν και ταμπουρίου από τους Ισραηλινούς.

Για να φτάσει σε αυτό το σημείο όμως έχει προηγηθεί ένα καλοκαίρι γεμάτο εντάσεις . Ο Ιβαν Σαββίδης άφαντος, άφησε στο πόδι του οικονομικούς συμβούλους επιβάλλοντας… μνημόνιο στα οικονομικά του ΠΑΟΚ και ως αποτέλεσμα οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ήταν καθυστερημένες , ενώ μέσα σε όλα πούλησαν και τον αρχηγό τους (Ιγκανσον) στη Μίντιλαντ. Προφανώς ο Ισλανδός στόπερ βλέπει όσα έρχονται και αποφάσισε να πάει στην ήσυχη Δανία να παίξει τη μπάλα του.

Μετά από όλα αυτά και με εμφανή την κόντρα ανάμεσα σε Μπότο και Λουτσέσκου, ο πρώτος αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες με τον Ρουμάνο να μένει ξανά κουμανταδόρος.

Θα αναρωτιέστε προς τι αυτό το χρονικό στην κατρακύλα του ΠΑΟΚ. Οι εικόνες από την παρατημένη Τούμπα στο χθεσινό παιχνίδι είναι χαρακτηριστικές και αποτυπώνουν ολοκληρωτικά την εικόνα που έχει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Οι σημαίες του συλλόγου κυματίζουν σκισμένες, οι πινακίδες ξεθωριασμένες και γενικότερα εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Οι ενδείξεις για το που οδεύει ο ΠΑΟΚ είναι πλέον εμφανείς ακόμα και στους οπαδού του που επικρίνουν τη στάση της διοίκησης στα social media.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X