«Χρειαζόμαστε ασθενοφόρο τώρα»: Σοκαριστικό ηχητικό από τις εκκλήσεις για βοήθεια στον Μπρόνι Τζέιμς

«Χρειαζόμαστε ασθενοφόρο τώρα»: Σοκαριστικό ηχητικό από τις εκκλήσεις για βοήθεια στον Μπρόνι Τζέιμς
Photo Credits: INTIME

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τις δραματικές εκκλήσεις για άμεση βοήθεια στον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς που υπέστη καρδιακή προσβολή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας από τις δραματικές εκκλήσεις των ανθρώπων του πανεπιστημίου USC, οι οποίοι καλούσαν για άμεση βοήθεια στον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή σε προπόνηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, από το ηχητικό που αποκάλυψε η «Daily Mail», λίγες μόνο ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο 18χρονος γιος του «βασιλιά» από το νοσοκομείο, ακούγεται ένας άνδρας να ζητά απεγνωσμένα ασθενοφόρο σε τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμμή έκτακτης ανάγκης 911.

«Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο αμέσως. Ακούστε, χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο εδώ, τώρα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας, με τον εκπρόσωπο του 911 να του δίνει οδηγίες πρώτων βοηθειών μέσω τηλεφώνου, ενημερώνοντάς τον πως το ασθενοφόρο είναι καθ’ οδόν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X