Ιταλία και Τουρκία κατέθεσαν αίτηση για συνδιοργάνωση του EURO 2032

Ιταλία και Τουρκία κατέθεσαν αίτηση για συνδιοργάνωση του EURO 2032
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόσω ολοταχώς για συνδιοργάνωση του EURO 2032 βαδίζουν Ιταλία και Τουρκία, οι οποίες και κατέθεσαν αίτημα στην UEFA για συγχώνευση των υποψηφιοτήτων τους.

Λίγους μήνες πριν την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων και την ανάθεση για τα επόμενα δύο EURO (10 Οκτωβρίου), οι ισάριθμες χώρες που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα διεκδικήσουν τη διοργάνωση ζήτησαν επίσημα από την ευρωπαϊκή αρχή να συγχωνεύσει τις υποψηφιότητές τους και πλέον η τελευταία θα εξετάσει το αίτημα ως προς το αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για μια πιθανή συνδιοργάνωση.

Έτσι, ουσιαστικά μένει μόνη της και η κοινή υποψηφιότητα των Αγγλίας, Βόρειας Ιρλανδίας, Ιρλανδίας, Σκωτίας και Ουαλίας για τη διοργάνωση του EURO 2028, για την οποία αρχικά ενδιαφερόταν η Τουρκία.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X