Η αδερφή του Ρις Τζέιμς «σκότωσε» τη Δανία (1-0) και στέλνει την Αγγλία στους 16 του Μουντιάλ Γυναικών

Η αδερφή του Ρις Τζέιμς «σκότωσε» τη Δανία (1-0) και στέλνει την Αγγλία στους 16 του Μουντιάλ Γυναικών
Photo Credits: INTIME

Ένα σουτ της Λορέν Τζέιμς στο 6’ ήταν αρκετό για την Αγγλία, ώστε να κάμψει το εμπόδιο της Δανίας, με 1-0. Στους 16 του Μουντιάλ Γυναικών τα «τρία λιοντάρια».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρη στο τελείωμα «ζωγραφιά» της αδερφής του Ρίς Τζέιμς, Λορέν, ήρθε η νίκη της Αγγλίας με 1-0, απέναντι στη Δανία. Το αστέρι της Τσέλσι εξασφάλισε τη θέση των Βρετανίδων στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Καλύτερες οι νικήτριες στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου, κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό, σε ένα παιχνίδι λιγότερο κλειστό, από αυτό που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ στην πρώτη φάση για τις παίκτριες της Σαρίνα Βίγκμαν-Γκλότζμπαχ, με τη Τζέιμς να «λύνει τον γόρδιο δεσμό» μόλις στο 6ο λεπτό, χάρη σε υποδειγματικό πλασέ. Η τερματοφύλακας της Δανίας, Λένε Κρίστιενσεν λίγο έλειψε να πάθει και δεύτερο σοκ, με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, με την Χλόε Κέλι να αγγίζει το 2-0, χωρίς όμως το μαγικό της ψαλιδάκι να βρει στόχο. Ούτε η σκόρερ του 1-0, Τζέιμς, είχε τύχη, χάνοντας δύο φάσεις σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων, στα 20 λεπτά αγώνα, με τη Δανία να κάνει την πρώτη της μεγάλη φάση στο 28’, εκεί όπου η Ίαρπς έδειξε τα αντανακλαστικά της, απέναντι στην Χάρντερ.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X