Μάντσεστερ Σίτι: Πάνω από 350 εκατ. ευρώ το κόστος για την επέκταση και την ανακαίνιση του Έτιχαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Πάνω από 350 εκατ. ευρώ το κόστος για την επέκταση και την ανακαίνιση του Έτιχαντ
Photo Credits: INTIME

Το κόστος της ανακαίνισης του Έτιχαντ κι η αύξηση της χωρητικότητάς του σε πάνω από 60.000 θέσεις αναμένεται να στοιχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι 350 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει το πράσινο φως για την επέκταση της χωρητικότητας του Έτιχαντ, αλλά και την ανακαίνισή του, με στόχο μετά την ολοκλήρωση των έργων να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Το συνολικό κόστος του πρότζεκτ αναμένεται να στοιχίσει τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ.

Ας δούμε όμως, αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πλάνο των Πολιτών. Αυτή την στιγμή η έδρα της Σίτι χωράει 53.500 θεατές, μετά την επέκταση η χωρητικότητα θα ξεπεράσει τους 60.000 θεατές.

Παράλληλα, τα πλάνα περιλαμβάνουν νέα μπουτίκ της ομάδας, μουσείο, ακόμη και ξενοδοχείο 400 κρεβατιών το οποίο θα βρίσκεται μέσα στη νέα εξέδρα που θα δημιουργηθεί.

Τέλος, η Μάντσεστερ Σίτι ελπίζει να δημιουργήσει και ένα fan zone εκτός σταδίου, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει 3.000 υποστηρικτές της ομάδας, καθώς κι ένα sky bar.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο με στόχο η πρόσθετη εξέδρα στο βόρειο τμήμα να είναι έτοιμη μέσα στη σεζόν 2025/26. Το ξενοδοχείο από την άλλη πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2026.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X