Αρκάδη: «Με το νέο γήπεδο η ΑΕΚ συνδυάζει τεχνολογία με ρίζες - Τιμή για εμάς η επιλογή διεξαγωγής ευρωπαϊκού τελικού» (VIDEO)

Αρκάδη: «Με το νέο γήπεδο η ΑΕΚ συνδυάζει τεχνολογία με ρίζες - Τιμή για εμάς η επιλογή διεξαγωγής ευρωπαϊκού τελικού» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη μίλησε για τον φετινό τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο naftemporiki TV μίλησε η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη η οποία δήλωσε πως αποτελεί τιμή για την Ένωση η ανάθεση του τελικού του Conference League στην OPAP Arena-Αγιά Σοφιά από την UEFA, τονίζοντας πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έδειξε εμπιστοσύνη σε ένα νεόκτιστο γήπεδο που δεν είναι κάτι σύνηθες και αυτό δείχνει πολλά.

«Αποτελεί τιμή για την ΑΕΚ που επέλεξε η UEFA την Αγιά Σοφιά για τον τελικό του Conference League, καθώς δεν συνηθίζεται να επιλέγεται ένα νέο γήπεδο για ένα τέτοιο γεγονός», τόνισε στο naftemporiki TV.

«Τα φετινά ευρωπαϊκά μας παιχνίδια θα λειτουργήσουν ως test-events για τον Μάιο. Ανθρωποι της UEFA θα είναι παρόντες σε όλα τα ευρωπαϊκά φετινά παιχνίδια της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τουλάχιστον τον Δεκέμβριο», πρόσθεσε.

Από εκεί και πέρα μίλησε για την πρόοδο της ομάδας  και το μέλλον και φυσικά το πως έγινε το όνειρο πραγματικότητα που αφορά την ανέγερση ενός γηπέδου που συνδέει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την ιστορία και τις ρίζες της ΑΕΚ, κάτι που αποτελούσε στόχο του ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X