NBA: Οι Μάβερικς βοήθησαν τον Φίνι-Σμιθ ώστε να αποφυλακιστεί ο πατέρας του έπειτα από 28 χρόνια

NBA: Οι Μάβερικς βοήθησαν τον Φίνι-Σμιθ ώστε να αποφυλακιστεί ο πατέρας του έπειτα από 28 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία κίνηση από τους Μάβερικς, οι οποίοι βοήθησαν τον Ντόριαν Φίνι-Σμιθ να αποφυλακίσει τον πατέρα του έπειτα από 28 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλμπερτ Σμιθ, πατέρας του Ντόριαν Φίνι-Σμιθ, αποφυλακίστηκε έπειτα από 28 χρόνια. Και έχει να ευχαριστεί τους Μάβερικς για αυτό, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για αυτό για χάρη του νεαρού φόργουορντ. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι οι Τεξανοί συνέχισαν να προσπαθούν μέχρι να καταφέρουν να δικαιωθούν ακόμα και όταν ο Φίνι-Σμιθ δεν ανήκε σε αυτούς!

Το Ντάλας έστειλε τον αμυντικογενή φόργουορντ στους Νετς τον περασμένη στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Καϊρί Ίρβινγκ, όσο η δίκη για την αποφυλάκιση του πατέρα του βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε από το να συνεχίσουν να παρακολουθούν την υπόθεση, μέχρι τελικά να έρθει η δικαίωση.

Ο Τζέισον Λούτιν, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής μίας εκ των επιχειρήσεων του ιδιοκτήτη των Μαβς, Μαρκ Κιούμπαν ήταν αυτός που έπεισε τον πρώην εισαγγελέα, Τζέρι Κίλγκορ, να αναλάβει την υπόθεση, με τον έμπειρο νομικό αρχικά να μην θέλει να αναλάβει την υπόθεση, αφού ο Έλμπερτ Σμιθ είχε καταδικαστεί για φόνο. Αφού όμως τον συνάντησε άλλαξε γνώμη και την ανέλαβε χωρίς να πληρωθεί για αυτή, καταφέρνοντας τελικά να τον αποφυλακίσει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X