«Μάχη» ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παρτιζάν για τον Καμίνσκι

«Μάχη» ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παρτιζάν για τον Καμίνσκι
Photo Credits: INTIME

Ο Φρανκ Καμίνσκι ενδέχεται να έρθει στην Ευρώπη και η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει... μάχη με την Παρτιζάν για την απόκτησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ύψους 2,13μ. πάουερ φόργουορντ – σέντερ εξετάζει την προοπτική της Euroleague, ύστερα από οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ. Ο Καμίνσκι δεν βρίσκει αυτό που θέλει στον «μαγικό κόσμο» και το… πρέσινγκ από τις ευρωπαϊκές ομάδες αυξάνεται.

Ως γνωστόν, εδώ και καιρό ο ποιοτικός ψηλός αποτελεί προτεραιότητα του Όντεντ Κάτας για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα από το Ισραήλ φημολογείται πως τον έχει προσεγγίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και περιμένει την απάντησή του.

Όμως, σύμφωνα με τη “Walla” οι Ισραηλινοί δεν… παίζουν μόνοι τους στη συγκεκριμένη υπόθεση. Για την ακρίβεια, μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Νίκολα Μίροτιτς και η Παρτιζάν παρουσιάζεται ως μια ομάδα που θέλει πολύ τον Καμίνσκι.

Έτσι, αν τελικά ο 30χρονος παίκτης αποφασίσει να έρθει στην Euroleague, όλα δείχνουν πως θα γίνει… μάχη για την υπογραφή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X