
Το όνομα του Σαντιό Μανέ βρίσκεται στη λίστα των παικτών που δήλωσε η Αλ Νασρ για το Champions Cup
Οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της Αλ Νασρ και την πλευρά του Σαντιό Μανέ συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα, οι δύο πλευρές τα είπαν κατά τη διάρκεια της Πέμπτης στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εκπρόσωποι της ομάδας συναντήθηκαν στο Τόκιο με τον εκπρόσωπο του παίκτη όπου συζήτησαν λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών.
Την ίδια ώρα η Αλ Νασρ δήλωσε τον Μανέ στη λίστα για το Champions Cup για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει 35 παίκτες όμως αυτοί μπορεί να αγωνιστούν μόνο εάν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ! – Δεν παίζει σίγουρα με Άρη, Παναιτωλικό και Άγιαξ
- Παπαπέτρου-Τσαρούχα «τσάκισαν» την ΑΕΚ, σε νέα όργια για τα «καλομαθημένα» του Λιόλιου!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;
- Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! – «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»



Φενέρμπαχτσε: «Μερική απώλεια όρασης ο Μαντάρ»

Έμεινε από δυνάμεις η ΑΕΚ – Έχασε με 43-26 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!

Τι παίζουμε σήμερα – Προγνωστικά Γερμανίας (3/12)

Ο Μπορμπόκης για την πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Περίμενα να έχει πάρει 7 βαθμούς, έπρεπε να πάρει κάτι από τα ματς με τη Μαρσέιγ» (VIDEO)

Εικόνες από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ