Σοκ στα Σκόπια: Μαχαίρωσαν οπαδό της Λέφσκι (VIDEO)

Σοκ στα Σκόπια: Μαχαίρωσαν οπαδό της Λέφσκι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο των Σκοπίων βρίσκεται οπαδός της Λέφσκι Σόφιας, ο οποίος μαχαιρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από οπαδούς της Σκούπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο των Σκοπίων βρίσκεται οπαδός της Λέφσκι Σόφιας, ο οποίος μαχαιρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από οπαδούς της Σκούπι.

Το ματς για τον β’ γύρο του Conference League χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας, ωστόσο οι Βούλγαροι πήραν 1600 εισιτήρια. Πριν το ματς, δύο αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας πέρασαν από γειτονιά, όπου συχνάζουν οπαδοί της Σκούπι.

Η επίθεση ήταν φρικτή, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έσπασαν τα αυτοκίνητα, πρόλαβαν και κατέβασαν έναν οπαδό της Λέφσκι και τον μαχαίρωσαν. Ο νεαρός Βούλγαρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Μάλιστα, πριν τη σέντρα του ματς, συμπατριώτες του επιχείρησαν να βγουν μαζικά από το γήπεδο. Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια με την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη δεκάδων οπαδών.

«Μας επιτέθηκε μια ομάδα 20 ατόμων, ταξιδεύαμε με δύο αμάξια, το παιδί που μαχαιρώθηκε ήταν στο πίσω αμάξι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται» τόνισε φίλαθλος της Λέφσκι που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X